top of page

Wat kan je doen inplaats van met je telefoon zitten? (Tip blog)

Hey, vandaag een blog over wat je kan doen in plaats van op je telefoon zitten, veel mensen zitten (te) veel op hun telefoon. Ook ik doe dit en vaak kan dit best slecht zijn vooral als je te veel op je telefoon zit, daarom kan het goed zijn dat je wat minder op je telefoon gaat zitten. in deze blog geef ik tips wat je kan doen in plaats van op je telefoon zitten, kijk eens mischien zitten er wat tips voor je bij!

 

Ga creatief bezig:


Ga lekker creatief bezig. Pak pennen, stiften, waterverf of wat anders erbij. Je kan heel veel dingen doen. Kijk wat jij het leukste vindt en probeer dan ook als je dan creatief bezig bent een beetje je perfectionisme los te laten. En het echt puur voor je zelf te doen. Een bullet journaal kan ook erg leuk zijn. Kijk eens wat bij jou past en ga lekker aan de slag!, dit kan namelijk helpen om een beetje rust te creëren in je hoofd. En het is natuurlijk ook gewoon leuk om te doen!

 


Lees wat:


Dit hoeft natuurlijk niet direct een boek te zijn dit kan ook een tijdschrift zijn. Als je dit fijner vindt!. Kijk eens wat jij leuk vindt om te lezen, en lees dan ook echt wat. Als je de concentratie hebt natuurlijk!, dit kan namelijk voor heel veel afleiding zorgen en mischien leer je er ook nog wat van!

 


Ga er op uit:


Doe een lekkere grote wandeling, ga een rondje hardlopen of ga eens een rondje fietsen. Kijk wat jij het fijnste vindt. Dit hoeft natuurlijk niet een van de boven staande dingen te zijn ;) dit kan echt van alles zijn!. Er even uit zijn kan zorgen voor afleiding

 

Schrijf van je af:


Ga eens zitten en schrijf lekker van je af, dat kan van alles zijn, maar wel op papier natuurlijk ;). Je kan ook gewoon lekker vrij gaan schrijven. mischien schrijf je wel een super goede roman die je later ook nog zelf kan lezen ;). Maar verwacht ook niet te veel van jezelf. Doe het gewoon lekker voor jezelf, en ook lekker op je eigen tempo, je kan het!

 


Ga wat bakken of koken:


Ga eens lekker de keuken in. Pak een bak of kook boek en ga daar eens lekker wat van maken. Je kunt natuurlijk ook helemaal zelf wat bedenken dat is ook hartstikke leuk, mischien maak je wel een nieuw recept ;).

 

Check eens in bij jezelf:


Het perfecte moment om dit te doen is als je je telefoon even niet bij je hebt. Hier maakte ik eerder al een blog over. Kijk eens hoe jij je echt voelt en handel daar dan ook naar. Je kan het!, dit kan heel erg helpen, om je mischien wel wat beter te voelen en jezelf mischien wat beter te begrijpen

 

Ga douchen of in bad:

Ga eens lekker uitgebreid douchen of in bad. Dit kan erg lekker zijn en je verwend je zelf er ook nog eens mee. Daar heb je zonder je telefoon lekker de tijd voor natuurlijk. Geef dan ook echt aandacht aan jezelf, en wees dan ook echt lief voor jezelf. Je kan het!

 

Ga eens een goed gesprek aan met iemand:


Ga eens het gesprek aan met iemand die bij je woont/een vriend vriendin of iemand die je goed kent waar je op dat moment bij bent. Je kan gewoon even gaan praten over koetjes en kalfjes, maar er zijn tegenwoordig ook hele leuke potten met vragen over van alles en nog wat. Maar deze vragen kan je ook zelf bedenken. Kijk wat er bij jou past!, je kan het!

 

Wil je wat kwijt?, wil je gewoon even praten?, of heb je een tip of advies nodig?, stuur me dan een dm of email, heb je acuut hulp nodig?, neem dan contact op met iemand die je vertrouwt, of neem contact op met 113, deze organisaties zijn er niet voor niks, en je bent het echt waard!

 

Wat is jouw ervaring met dit onderwerp?, en/of heb je een tip?, laat het weten in de reacties!

 


 

Liefs Emma

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review rolfstone koptelefoon

Hey!. Het is weer tijd voor een blog!. Dit keer een review van een product waarvan ik nooit had geweten dat ik er zoveel baat bij zou hebben!. En dat het me zo erg helpt!. Ik heb het product uitgetest

Autisme en gesprekken (Persoonlijke blog)

Hey!. Het is alweer tijd voor een nieuwe persoonlijke blog!. Dit keer over autisme en gesprekken, want ondanks dat het een vrij klein onderwerp lijkt. Is het toch wel een groot onderwerp. Waar ik heel

Autisme en voor jezelf opkomen (Persoonlijke blog)

Hey!. Het is weer tijd voor een nieuwe blog!. De eerste van het nieuwe jaar!. Ik trap dit jaar af met een blog over voor jezelf op komen!. Want voor jezelf op komen is al lastig genoeg. Maar als je au

Post: Blog2_Post
bottom of page