top of page

Blogs over autisme (Tip blog)

Hey. Vandaag weer een tip blog. Dit keer met tips voor interessante blog. Lees gauw welke blogs ik vaak lees en waarom!

 

Fann autisme blog:


Deze site publiceert verhalen van vrouwen met autisme. gastblogs. Maar ook vaste blogs en heel veel informatie over autisme. Erg handig als je meer over autisme wil leren en als je verhalen van anderen met autisme wil lezen!


 

Eenbeetjebijzonder:


Naast een YouTube kanaal heeft Sanne ook een blog over autisme. In deze blog neemt ze je mee in haar leven met autisme. Daarnaast deelt ze ook nog tips en heel veel informatie over autisme!. Zeker de moeite waard om te lezen!


 

Insandauts:


Een blog over leven met autisme!. Met enorm veel informatie, persoonlijke verhalen en ook veel tips over autisme!. Zeker de moeite waard om deze blog te lezen!


 

Gewoonautisme:


Een erg interessante blog over autisme en vooral ook het dagelijks leven met autisme. Zekers een aanrader en helemaal als je meer over autisme wil leren op een leuke luchtige manier!


 

A_typist:


Een enorm interessante blog over autisme. Je leest hier tips, persoonlijke ervaringen en vooral enorm veel informatie over autisme en mentale gezondheid. Deze blog is echt het lezen en bekijken waard!


 

Autismijwat:


Een erg interessante blog over autisme bij vrouwen. In deze blog lees je persoonlijke verhalen over autisme!. Zeker de moeite waard om te lezen!



 

Mandy verleijsdonk:


Naast dat Mandy een YouTube kanaal heeft over autisme. Heeft ze ook een enorm informatieve blog. Met tips, persoonlijke verhalen en enorm veel informatie. Ook deze blog is de moeite waard om te lezen!


 

Mc Kleuver:


Een blog over autisme bij mannen. Naast dat Mitchel blogt over autisme. Blogt hij ook over heel veel meer interessante dingen. Zeker de moeite waard om te lezen!


 

Wil je wat kwijt?. Wil je gewoon even praten?. Of heb je een tip nodig?. Stuur me dan een dm of email. Heb je acuut hulp nodig?. Neem dan contact op met iemand die je vertrouwt. Of neem contact op met 113. Deze organisaties zijn er niet voor niks!. En je bent het echt waard!

 

Wat is jouw ervaring met dit onderwerp?. En/of heb je een tip?, Laat het weten in de reacties!, mischien kan je een ander helpen!

 


 

Liefs Emma

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Review rolfstone koptelefoon

Hey!. Het is weer tijd voor een blog!. Dit keer een review van een product waarvan ik nooit had geweten dat ik er zoveel baat bij zou hebben!. En dat het me zo erg helpt!. Ik heb het product uitgetest

Autisme en gesprekken (Persoonlijke blog)

Hey!. Het is alweer tijd voor een nieuwe persoonlijke blog!. Dit keer over autisme en gesprekken, want ondanks dat het een vrij klein onderwerp lijkt. Is het toch wel een groot onderwerp. Waar ik heel

Autisme en voor jezelf opkomen (Persoonlijke blog)

Hey!. Het is weer tijd voor een nieuwe blog!. De eerste van het nieuwe jaar!. Ik trap dit jaar af met een blog over voor jezelf op komen!. Want voor jezelf op komen is al lastig genoeg. Maar als je au

Post: Blog2_Post
bottom of page