top of page

Instagram accounts over autisme

Hey,

Vandaag weer een nieuwe blog met tips dit keer over goede en informatieve instagrams over autisme:

 

Autismekracht:

Dit was het eerste Instagram account dat ik ging volgen over autisme ik denk ook dat het een van de bekendste instagram accounts is, ze deelt teksten over van alles wat met autisme te maken heeft. Ze heeft zelf ook autisme en is ervaringsdeskundige en psycholoog ze weet dus heel van autisme. Het zorgt voor heel veel herkenning.

 

Wereld van autisme:

Ook een van de bekendere accounts over autisme. Hier op deelt Sylvana (zo heet ze) allerei dingen over autisme. Ze deelt niet alleen ervaringen van haar zelf ,maar ook tips ze heeft laatst tips gedeeld over bijvoorbeeld verzwarringsdekens.

 

Outoffmyshellemma:

Dit account gaat ook over autisme hierop deelt Emma (zo heet ze) dingen over zichzelf en haar boek die ze pas geleden heeft uitgebracht. Ook dit account zorgt voor veel herkening.

 

Bestaansrecht:

Bestaansrecht is ook best bekend denk ik. Ze deelt van alles over haar zelf, haar eetstoornis, en haar autisme.

 

Fann autisme:

Een site voor vrouwen met autisme hierop komen verhalen van meisjes en vrouwen met autisme deze site heeft ook als streven meer bekendheid brengen over autisme bij meisjes en vrouwen.

 

Bianca Toeps:

Ze deelt niet veel over haar autisme in haar feed ,maar wel in haar verhaal, als ze bijvoorbeeld met hoofdpijn of zware migraine op bed ligt of als ze overprikkeld is.

 

Raar sociaal:

Hier op worden allemaal intresante dingen op gedeeld over mentale gezondheid en over uberhaupt leven. Er worden vaak ook heel nuttige tips op gegeven over bijvoorbeeld te aardig zijn

 

Dagboek van depressie:

Hier deelt Tember (zo heet ze) alles over haar depressie

 

Onzichtbaar_anders:

Dit is vooral een heel mooi en herkenbaar account met teksten die heel goed bij autisme passen

 

Oh.so.neurodivergent:

Hierin worden allemaal dingen gedeeld over autisme van tips, tot waar ze allemaal moeite mee heeft dat laatste vooral in haar storries het is een heel intresant account over autisme ze is ook heel open over haar mentale problemen omtremt autisme

 

Elisecordaro:

Elise deelt ook van alles over autisme ,maar dan vooral tips, want hoe ga je nou eigenlijk om met autisme add/adhd?

 

Autidicht.en.beeld:

Hier worden vooral veel gedichten over autisme gedeeld met mooie foto's

 
 

Liefs Emma

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page